دانلود منابع پایان نامه ها | -۸-۲ – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
سعیدی( ۱۳۸۴ ) در توضیح تلفن همراه و مدگرایی از تعبیر « مصرف تظاهری» استفاده میکند : می توان علت اینکه استفاده کنندگان از تلفن همراه را مصرف کنندگان تظاهری می نامیم، با بهره گرفتن از اصطلاح « مصرف تظاهری» که در نظریه ی طبقه مرفه تورشتاین وبلن به کار رفته است ، توضیح داد: علت خودنمایی در استفاده تظاهری از تلفن همراه کسب پایگاه اجتماعی است.
علاوه بر این باید خاطرنشان ساخت که افراد با تشبیه مدلهای قدیمی گوشی به آجر، از مصرف آن ها اجتناب میکنند. در عوض، استفاده از گوشی های کوچک جیبی که امکانات بیشتری دارد، معمول است، در حالی که استفاده از گوشیهای قدیمی زنگاربسته در خطوط تلفن ثابت نشانه دور بودن از مد تلقی نمی شود.
۴)هماهنگی خرد
یکی از کارکرد های اصلی تلفن همراه را لیینگ و ییتری (۱۹۹۹) هماهنگی خرد زندگی روزمره می دانند. به هنگام معرفی این مفهوم لازم به نظر میرسد که زمینه ای که در آن معرفی می شود را نیز توصیف کنیم نیاز برای هماهنگ کردن فعالیتها کارکردی اجتماعی اساسی است. بسیاری از نهادهای اجتماعی بزرگ به عنوان بخشی از فعالیتهایشان، هماهنگی تعامل را نیز دارند. هماهنگی اهمیتی کلیدی دارد، به هنگام مد نظر قرار دادن حمل و نقل، به ویژه در زمینه ترتیبات شهری مدرن.
۵)احساس امنیت
از دیگر سو بنا بر تحقیقات مختلف گاهی برخی از تکنولوژیها موجب می شود در افراد احساس امنیت به وجود آید؛ یعنی احساس آزادی از در خطر بودن و آسیب دیدن(یگانه ، کوثری و خیر خواه ، ۱۳۹۰: ۳۱-۳۹).
۱-۸-۲پیشینه ی تحقیقات داخلی
میراحمد امیرشاهی و دیگران (۱۳۹۰) در تحقیق خود با عنوان تأثیر نوگرایی مصرف کنندگان بر سبک های تصمیم گیری خرید به بررسی تاثیر نوگرایی مصرف کنندگان بر سبک های تصمیم گیری خرید آنان با بهره گرفتن از مدل پارک و همکاران پرداخته و در آن رابطه بین دو نوع از نوگرایی مصرف کنندگان احساسی و شناختی, سبک های تصمیم گیری خرید آنان مورد بررسی قرار داده است.
نسرین جزنی و همکاران (۱۳۹۰) در تحقیق خود با عنوان تبیین الگوی قصد پذیرش نوآوری در تعامل عناصر بازار و ادراکات پذیرندگان نوآوری به شناسایی و الگوسازی عوامل فنی اجتماعی فردی و رابطه ی مؤثر بر ادراکات وقصد پذیرش پذیرندگان نواوری در صنعت محصولات الکترونیکی است. نتایج این تحقیق نشان داد که از بین ویِژگی های محصول جدید متغیر های قابلیت استفاده و مزیت نسبی بر ارزش ادراک شده و همچنین متغیر پیچیدگی بر مخاطره اداراک شده تاثیر مستقیم دارد. از میان ابعاد کیفیت رابطه نیز تنها اعتماد عام بر ارزش ادراک شده و قصد پذیرش افراد تاثیر دارد و رضایت تاثیر معکوسی بر مخاطره ادراک شده دارد . و همچنین مشخص شد که نوجویی محصول – محور بر ارزش ادراک شده و قصد پذیرش افراد تاثیر دارد . در نهایت مشخص شد که مخاطره ادراک شده تاثیر کمتری نسبت به ارزش ادراک شده بر قصد پذیرش افراد دارد.
سمیه یغما (۱۳۸۸) پژوهشی با عنوان تعیین میزان تأثیر عوامل مؤثر بر پذیرش بانکداری الکترونیک انجام داده است. در این پژوهش از مدل پذیرش تکنولوژی توسعه یافته استفاده کردهاست. نتایج این تحقیق نشان میدهد که سه عامل انتظار عملکرد، انتظار تلاش، تاثیر اجتماعی بر تمایل به استفاده از خدمات مؤثر هستند. و دو عامل تمایل به استفاده و شرایط تسهیلگر روی استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک تأثیر گذارند.
شمسی یزدانی فرد (۱۳۸۴) ) پژوهشی با عنوان بررسی عوامل مؤثر بر قصد استفاده مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیک در ایران انجام داده است. . در این پژوهش از مدل پذیرش تکنولوژی توسعه یافته
-
- Foxall ↑
-
- Goldsmith and Flynn ↑
-
- Hirschman ↑
-
- Midgley and Dowling ↑
-
- innovation ↑
-
- Schumpeter ↑
-
- Hector Rocha ↑
-
- rogers ↑
-
- Robertson ↑
-
- Yun-hee ↑
-
- Yun-hee ↑
-
- Diffusion innovation ↑
-
- Jon.d, Reast ↑
-
- ۱٫ Innovativeness ↑
-
- Yu henry xie ↑
-
- مطالب برگرفته از دیکشنری ama است از سایت ذیل استخراج شده است: www.marketingpower.com ↑
-
- steenkamp ↑
-
- Hirunyawipada andPaswan ↑
-
- blake ↑
-
- hirschman ↑
-
- Agarwal andTeas ↑
-
- dobbs ↑
-
- Jacoby and Kaplan ↑
-
- Nasution and Garnida ↑
-
- Innate Innovativeness ↑
-
- Midgley & Dowling ↑
-
- McCarthy ↑
-
- Ashari and Astuti ↑
-
- Foxall & Goldsmith ↑
-
- Ashari and Astuti ↑
-
- Informative innovativeness ↑
-
- Adoptive innovativeness ↑
-
- Venkatraman and price ↑
-
- carlson ↑
-
- Bearden et.al ↑
-
- Simonson and nowlis ↑
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1401-10-01] [ 05:48:00 ب.ظ ]
|